nedeľa 5. januára 2014

Pomáhajme si navzájom a majme sa radi navzájom



Toto video mi vstúpilo do života už nespočetne  veľa krát a vždy ma dostalo. Tak som sa rozhodla, že stane súčasťou môjho blogu, aby sme si ho tu vždy vedeli nájsť.

Zamysleli ste sa už niekedy nad tým, aké by to bolo krásne, keby to takto fungovalo bežne a nebola by to len naša predstava o ideálnom fungovaní? Aké by to bolo keby si ľudia nezištne navzájom pomáhali a srdce
by bolo to, čo by rozhodovalo o všetkom v našich životoch? Veď srdce nesie mnohokrát väčšiu a silnejšiu energiu ako mozog a je schopné robiť tie najlepšie rozhodnutia.

Skúsme len jeden deň v týždni (vy si vyberte ktorý) dať vládu nad vami srdcu a dajte prednosť nezištnej pomoci tým, ktorý sa v ten deň ocitnú vo vašom živote a budú potrebovať vašu pomoc, či pozornosť. Usmejte sa na predavačku aj keď bude zachmúrená.....pomôžete staršiemu človeku prejsť cez prechod, či prečítať popis tovaru malými písmenkami....zdvihnite odpadok ležiaci na ulici a hoďte ho do najbližšieho koša....natrhajte na lúke kyticu lúčnych kvetov a dajte ju najbližšiemu smutnému človeku....Spôsobov ako to urobiť je veľmi veľa. Záleží len od našej fantázie a hlavne od ochoty to urobiť.

Vždy keď to urobím, deň sa zmení na jeden krásny zážitok a ešte dlho potom naň nemôžem zabudnúť.

Robte to pravidelne aspoň pól roka. Bude vás to stáť len 624 hodín vášho života. A uvidíte, že sa začnú diať zázraky a váš život a život ľudí okolo vás sa zmení. Lebo ak to urobí jeden, druhí to uvidia a pocítia, a začnú vás napodobňova. To je čaro reťazovej reakcie, ktorá je aj na videu   ♥♥♥

----------------------------------------------------------------
Originál videa v angličtine nájdete na tomto linku:
https://www.youtube.com/watch?v=u8tzswROt70
Tento článok je možné v neskrátenej a neupravenej forme šíriť nekomerčným spôsobom s pridaním zdroja a vrátane všetkých v článku už uvedených zdrojov, linku na video a celej tejto poznámky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára