štvrtok 28. novembra 2013


------------------------------
Autor: Gabi Fest

Tento obraz a citát je autorským dielom a je ho možné v neskrátenej a neupravenej forme šíriť nekomerčným spôsobom s pridaním zdroja a vrátane všetkých v článku už uvedených zdrojov, linku na tento blog http://gabifest.blogspot.sk/2013/11/blog-post_28.html a celej tejto poznámky.

streda 27. novembra 2013


--------------------------
Autor: Gabi Fest

Tento obraz a citát je autorským dielom a je ho možné v neskrátenej a neupravenej forme šíriť nekomerčným spôsobom s pridaním zdroja a vrátane všetkých v článku už uvedených zdrojov, linku na tento blog http://gabifest.blogspot.sk/2013/11/blog-post_3300.html a celej tejto poznámky.

ŽIARIVÁ ENERGIA SLNKA

----------------------------------
Autor: Gabi Fest

Tento obraz je autorským dielom a je ho možné v neskrátenej a neupravenej forme šíriť nekomerčným spôsobom s pridaním zdroja a vrátane všetkých v článku už uvedených zdrojov, linku na tento blog http://gabifest.blogspot.sk/2013/11/blog-post_27.html a celej tejto poznámky.

utorok 26. novembra 2013


------------------------------------
Autor: Gabi Fest

Tento obraz a citát je autorským dielom a je ho možné v neskrátenej a neupravenej forme šíriť nekomerčným spôsobom s pridaním zdroja a vrátane všetkých v článku už uvedených zdrojov, linku na tento blog http://gabifest.blogspot.sk/2013/03/diamant-v-nas.html a celej tejto poznámky.

ELEMENTY DUŠE....OHNIVÁ VÁŠEŇ a ZLATISTÉ SVETLO

----------------------------------------
Autor: Gabi Fest

Tento obraz je autorským dielom a je ho možné v neskrátenej a neupravenej forme šíriť nekomerčným spôsobom s pridaním zdroja a vrátane všetkých v článku už uvedených zdrojov, linku na tento blog http://gabifest.blogspot.sk/2013/11/elementy-duseohniva-vasen-zlatiste.html a celej tejto poznámky.