utorok 14. januára 2014



Už v roku 1939 vnímal vnímavý autor tohoto nadčasového textu silu prítomného okamihu. Je to hudba z čiernobieleho filmu Kristián s nezabudnuteľným Oldrichom Novým. Tento úžasný film mám doma aj na DVD a často si ho púšťame...je nadčasový aj v tom, že si ho radi pozrú aj naše deti, teda aj generácia, ktorá je už

"LASKA K HOJNOSTI"


------------------------------------
Autor: Gabi Fest

Tento obraz je autorským dielom a je ho možné v neskrátenej a neupravenej forme šíriť nekomerčným spôsobom s pridaním zdroja a vrátane všetkých v článku už uvedených zdrojov, linku na tento blog http://gabifest.blogspot.sk/2014/01/blog-post_14.html a celej tejto poznámky.

pondelok 13. januára 2014



Kiež by ste prišli k pochopeniu, že Vás Vaše otvorené oči podvádzajú. To čo vidíte, je len zlomkom toho, čo tam skutočne je. 
Za závojom tejto dimenzie uvidíte, že ste nikdy "neprišli". Nikdy ste neboli oddelení. 
To čím ste nemá začiatok ani koniec. 
- TEAL -

--------------------------------------------
Preklad blogu: Gabi Fest
(Je to taký voľnejší preklad, vzhľadom na to, že som v prekladoch začiatočník. Ospravedlňte teda drobné nedostatky, ktoré sa v preklade môžu vyskytnúť. Ďakujem za pochopenie.)
Korektúry: ArPharazôn

Originál citátu v angličtine nájdete na tomto linku:
http://blog.thespiritualcatalyst.com/open-your-eyes-quote/

Tento článok je preklad z pôvodného článku a je ho možné v neskrátenej a neupravenej forme šíriť nekomerčným spôsobom s pridaním zdroja a vrátane všetkých v článku už uvedených zdrojov, linku na tento blog http://gabifest.blogspot.sk/2014/01/kiez-by-ste-prisli-k-pochopeniu-ze-vas.html a celej tejto poznámky.