sobota 23. novembra 2013

POSOLSTVO O LÁSKE A KOMUNITE


Rozhovor Teal Scott a Ralpha Smarta na workshope v Londýne.
16.11.2013

T: Ahojte všetci, som tu v Londýne v Anglicku s Ralphom Smartom, jedným z mojich dobrých priateľov. Dnes sme tu aby sme vám pripomenuli, že nie ste sami, pretože ste dnes v našich mysliach. A mysleli sme si, že by bolo skutočne dobré, aby sme sa dali dohromady pri zdieľaní tohto posolstva.
Tá najdôležitejšia vec je komunita. Náš svet smeruje k jednote. Smeruje k tomu, že ľudia nájdu iných ľudí, s ktorými rezonujú. A my sme sa spojili, pretože tvorenie je oveľa silnejšie, ako keby sme to robili sami. A aj keď s niekým nie ste osobne, aj keď môžeme tvrdiť, že je to oveľa lepšie, je stále
dôležité to, že sa stretávajú vaše energie, čo môžete robiť aj cez web, alebo čokoľvek iné. Ale spájanie sa je to najdôležitejšie, čo môžete urobiť. Takže by sme si chceli vyhradiť tento čas na to aby sme sa zastavili, a povedali vám, že cítime akoby sme boli s vami prepojení. Určite ste v našich mysliach, očividne, pretože natáčame toto video na tomto londýnskom námestí.

R: Určite, pri spájaní sa s ľuďmi, ktorí vám pripomínajú kto ste, nájdete veľa sily v spájaní sa so svojim vlastným odrazom, pretože tam vonku je tak veľa verzii nás samých, a mali by sme vyjsť von z našej zóny komfortu a nájsť tak svoju slobodu.

T: Je super stretnúť ťa.

R: Je super stretnúť ťa, je super že si sa sem dostala.

T: ja viem
J

R: - a čo som ja postrehol je, že vo vesmíre nikdy nie ste sami, vesmír vždy niekoho pošle. Mnohí z nás cíti, že svet končí. A ja cítim, že len ak dokážete urobiť ten radikálny krok a ísť k ľuďom, namiesto toho aby ste čakali, pokým oni prídu k vám. Niekedy proste musíte byť  vy ten, kto urobí prvý krok.

T: Áno, a nehanbite sa. Pretože, ironicky, to čo celý čas počúvam, keď ku mne prídu ľudia na sedenia, je, že ľudia sa cítia tak osamotení, že k ním nikto neprichádza. A nerozumejú, že všetci ostatní sa cítia rovnako. Takže ak majú všetci ľudia rovnaký problém, a chcú aby k nim niekto prišiel, je to o tom urobiť prvý krok, a byť tým, kto má odvahu na to urobiť to spojenie.

R: Veľa videí je tiež o sebeláske. A veľa z nás sa necíti dostatočne hodnotných na to, aby sme boli v kohokoľvek spoločnosti. Cítime sa akoby sme nemali čo ponúknuť. Takže ja vždy vravievam, že je to o BS (believe system) – systémoch viery. Takže keď raz začneme mazať programy, ktorými sú naše BS, vzlietneme. Začneme sa presúvať vonku. Pretože celý svet je hojnosť, hojnosť je náš prirodzený stav.

T: Špeciálne hojnosť v zmysle sociálnych vzťahov. Nadovšetko ostatné (viac ako čokoľvek iné) sme druh sociálny. Takže je skutočne dôležité rešpektovať to. Myslím, že v duchovnej komunite sa tak veľmi zameriavame na seba, že si myslíme, že je nesprávne, ale hanebné mať potreby. Ale ja som tu preto, aby som vám povedala: potreba byť s ostatnými ľuďmi, spájať sa s inými ľuďmi je skutočná potreba, a mali by ste ju počúvať a nie ju ignorovať, len preto, lebo vám hovoríme, že si máte „dávať sami“ – to neznamená, že by ste mali byť sami.

R: Šťastie je najlepšie, ak ho s niekým zdieľate.  A vo vašom živote zrejme vidíte, ako je transformovaný len tým, že sa spájate s inými blízkymi dušami. Môžete nájsť kopec úžasných ľudí dokonca aj v sociálnych médiách – Facbook, youtube – ale to sa udeje, len ak začnete niečo robiť. Keď začnete vysielať von svoju správu, ako správu vo fľaši, a uvidíte kam všade zájde.

T: Takže, milujeme vás.

R: Mier. 


Otitulkované video:



Veľa krásnych chvíľ plných lásky a porozumenia pri sledovaní videa ♥♥♥

Z celého srdca ďakujem za preklad Andrejovi Krasovi.

--------------------------------------------
Preklad: ArPharazôn (Andrej Kras)
Originál videa v angličtine nájdete na tomto linku:

https://www.youtube.com/watch?v=84PUmeSP5e0

Tento článok je preklad z pôvodného videa a je ho možné v neskrátenej a neupravenej forme šíriť nekomerčným spôsobom s pridaním zdroja a vrátane všetkých  v článku už uvedených zdrojov, linku na otitulkované video (http://www.youtube.com/watch?v=F6DlLH7DqZ0) a celej tejto poznámky.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára